Urogynaecology

 
 Prosecco
 EVA
 
 PEOPLE
 
 SAM
 
 MIRA
 PORTRET
 CUPIDO 1
 CUPIDO 2
 VUSIS-I
 VUSIS-II

 Avaulta
 CAMPUR
 CATH trial
 Compare
 Elevate Anterior
 Elevate Posterior
 Galapagoz
 HysNiche
 > Kwaliteitsregistratie
 LigaSure
 MiniMo
 Misorest
 PARIS
 PERIGEE
 Pompoen
 SALTO
 Save U
 TOAST
 TRUDIL
 TVT-O vs TVT-S
 Vesselseal
 VROUW
 WoMan trial
 

 

Kwaliteitsregistratie en Prestatie-indicatoren

 

 

Ga naar de Kwaliteitsregistratie website.

 

Het consortium uro-gynaecologie geeft de mogelijkheid om prestatie indicatoren voor incontinentie chirurgie te registreren. Klik daarvoor op bovenstaande web link. Als u wilt kunt u de website ook gebruiken voor het evalueren van de uitkomst van uw behandeling. Als er in de toekomst meer prestatie indicatoren komen dan zal de website worden aangepast.


Het urogynaecologie consortium heeft als doel het faciliteren en organiseren van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de uro-gynaecologie. De gegevens die u verzamelt zouden door uzelf ook voor wetenschappelijk onderzoek kunnen worden gebruikt. De door u ingevoerde data kunnen nooit door anderen worden gebruikt voor onderzoek zonder uw goedkeuring.

Wij hopen dat u regelmatig kijkt of u mogelijkheid ziet om te participeren in multi-center consortium studies. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met de vertegenwoordiger van het consortium binnen uw cluster.


Voorlopig bieden wij deze service gratis aan. Het kan zijn dat wij in de toekomst dit alleen doen voor ziekenhuizen die actief participeren in consortium studies.