Welkom op de H2Olie pagina

Oil-bases contrast versus water-based contrast media in the diagnosis of tubal patency at hysterosalphingography


MEC AMC 08/362, NL 26044.018.08, NTR3270

NIEUWS

Maart 2014

Op 7 maart is de 850 ste patiente in het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen geincludeerd. Het einde is nu echt in zicht. Als we zo doorgaan hopen we de laatste patiente in juli van dit jaar te includeren! Allemaal dankzij ieders inzet! Dank dank dank! En hopelijk gaan jullie nog even zo door.

Februari 2014

De eerste maand van dit jaar was zeer succesvol, met direct een nieuw record aantal inclusies van 64 patienten in januari. Een goede start.... Ook februari is goed gestart met de goedkeuring van de Raad van bestuur van het Tergooi Ziekenhuis in Blaricum en het†Meander medisch centrum in Amsersfoort heeft een onderzoeksverklaring getekend om deel te gaan nemen aan de H2Olie studie!†En ondank de wat kortere maand februari†toch 44 inclusies deze maand†met de 800ste inclusie in het Zaans Medisch Centrum!

Januari 2014

Allereerst een heel gelukkig en gezond 2014 toegewenst!! We zijn 2014 goed begonnen met op 9 januari twee nieuw startende centra. Het Slingeland Ziekenhuis en het Lievensberg Ziekenhuis hebben beide goedkeuring van de Raad van Bestuur gekregen om te starten met de H2Olie studie. Daarnaast is op 16 januari de 750ste patiente in het Zaans Medisch Centrum geincludeerd. Dat betekend nog 330 inclusies te gaan! Op 17 januari zaten we al op 32 inclusies deze maand, als we dit vasthouden en de tweede helft van deze maand minstens evenveel patienten includeren hebben kunnen we wederom een nieuw maandrecord halen!

December 2013

Deze maand helaas iets minder inclusies, maar het zal door de feestdagen komen. Wel is er in het Sint Elisabeth Ziekenhuis de 700ste patiente geincludeerd! Op naar het nieuwe en hopelijk het laatste inclusiejaar voor de H2Olie studie!

November 2013

Deze maand een record aantal inclusies van 61!! Als we zo doorgaan kunnen we de studie in ongeveer 7 maanden afronden!! Nog maar 385 inclusies te gaan.

Deze maand zijn de eerste ziekenhuizen gestart met het invullen van het electronisch CRF. Graag alle nieuwe inclusies nu direct electronisch invullen. Alle op papier ingevulde CRF's kunnen jullie opsturen naar†K. Dreyer. Voor het adres zie eerder verzonden†email. Bij vragen over eCRF neem ook contact op met K. Dreyer.

Oktober 2013

De inclusiesnelheid in september en oktober zat rond de 50 inclusies per maand! Dit komt door alle goede inzet! Dank daarvoor.

Op 8 oktober is de 600ste patiente geincludeerd in het Jeroen bosch Ziekenhuis! Nog maar 480 ta gaan

September 2013

Op 3 september is de 540ste patiente geincludeerd in het VieCuri Ziekenhuis in Venlo, we zijn op de helft!!! Ga zo door.

Augustus 2013

Het Elkerliek Ziekenhuis te Helmond heeft begin deze maand toestemming van de Raad van Bestuur gekregen om te starten met de H2Olie studie! Nog meer goed nieuws: op 6 augustus is de 500ste patiente in het westfriesgasthuis geincludeerd! We zijn bijna bij de helft (540)! Met deze inclusiesnelheid moeten we de helft kunnen halen deze maand! Dat zou fantastisch zijn! Dank voor alle inzet!

Ook is het elektronisch CFR gelanceerd! Jullie krijgen zeer binnenkort de inlogcodes en instructies gemaild!

Juli 2013

Deze maand heeft het Tergooi Ziekenhuis te Balricum ook toestemming van de METC gekregen om deel te nemen aan de H2Olie studie! Nog even wachten op de toestemming van de raad van Bestuur, maar dan mag ook het Tergooi starten met includeren. Daarnaast een nieuw record aantal inclusie deze maand, maar liefst 57 inclusies in de maand juli! Hopelijk houden we deze stijgende lijn aan! Als we meer dan 60 inclusies per maand halen dan zijn we binnen een jaar vanaf nu klaar!

Juni 2013

Op 4 juni is de 400ste patiente in het VUmc geincludeerd! We gaan richting de helft! Daarnaast heeft het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem ook goedkeuring voor deelname van de METC gekregen!

Mei 2013

Wederom een nieuwe startende kliniek deze maand, het Franciscus Ziekenhuis in Roosendaal is ook startklaar! Succes met includeren!

April 2013

Het Diaconessenhuis in Leiden en het Scheper Ziekenhuis in Emmen mogen van de Raad van Bestuur ook starten met de H2Olie studie! En het Lievensberg Ziekenhuis heeft goedkeuring voor deelname van de METC!†Ondertussen gaat het ook heel goed met includeren met een record aantal deze maand van maar liefst 42 inclusies in de maand april! Fantastisch!

25 maart 2013

Zojuist†hebben ook het Sint Franciscus Gasthhuis in Rotterdam en het Westfriesgasthuis in Hoorn groen licht gekregen om te starten met includeren voor de H2Olie studie!

19 maart 2013

Het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg mag ook gaan starten met includeren! Voor de volgende klinieken is de goedkeuring van de METC binnen en wachten we op goedkeuring van de Raad van Bestuur: Sint Franciscus Gasthuis, Scheper Ziekenhuis, Diaconessenhuis Leiden, Westfriesgasthuis, Elkerliek Ziekenhuis en het Franciscus Ziekenhuis in Roosendaal.

14 maart 2013

Het Zaans Medisch Centrum heeft in een record tijd de hele aanvraagprocedure doorlopen! Hartelijk dank voor ieders inzet hiervoor. Ook zijn hier de eerste inclusies al een feit!

5 maart 2013

De 300ste inclusie is in het VUmc gerandomiseerd! Nog 780 inclusies te gaat!

Februari 2013

De toestemmingen om te starten met de studie stromen binnen. Deze maand mogen ook het VieCuri Medisch Centrum, de Gelderse Vallei en het Jeroen Bosch Ziekehuis starten. Het Jeroen Bosch heeft ook direct de eerste inclusie binnen.

Januari 2013

De eerste inclusies in het AMC het Slotervaartziekenhuis zijn een feit! Heel mooi! Ook hebben het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis, het Gelre ziekenhuis, het Twee Steden Ziekenhuis†en het Ziekenhuis Amstelland toestemming van de Raad van Bestuur om te gaan starten met includeren voor de H2Olie studie! Ook daar kunnen we dus binnenkort de eerste inclusies verwachten.

November 2012

Deze maand hebben we de 200ste inclusie voor de H2Olie studie gehad!! Daarnaast hebben het Academisch Ziekenhuis Maastricht en het Ropcke Zweer Ziekenhuis ook toestemming van de Raad van Bestuur om te starten met includeren!!

21 juni 2012

De 100ste patiente voor de H2Olie studie is geincludeerd in het UMC Groningen! Fantastisch! Heel veel dank, op naar de volgende 100!

20 juni 2012

Het Wilhelmina Ziekenhuis Assen heeft akkoord gekregen om deel te nemen aan de H2Olie studie van de Raad van Bestuur! Dus op korte termijn zullen ook†zij starten met includeren.

7 juni 2012

Het Twee Steden Ziekenhuis, Sint Eilisabeth Ziekenhuis, Wilhelmina Ziekenhuis Assen, Maastricht Universitair Medisch Centrum en het Vie Curi hebben een positief oordeel voor deelname aan de H2Olie studie van de METC van het AMC.

Het Ropke Zweers ziekenhuis en het Jeroen Bosch Ziekenhuis wachten nog op een oordeel van de METC van het AMC. Daarnaast hebben Ziekenhuis Amstelland, het Westfriesgasthuis, het Slotervaart Ziekenhuis, Elkerliek Ziekenhuis, Scheper Ziekenhuis, Gelderse Vallei, het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis en het†Diakonessenhuis in Utrecht te kennen gegeven deel te willen nemen aan de H2Olie studie!

3 april 2012

Het UMC Groningen en Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht zijn ook gestart met includeren.

Het†Jeroen Bosch Ziekenhuis†in Den Bosch en het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen†hebben de uitvoerbaarheidsverklaring getekend.†

20 maart 2012

Ziekenhuis Rijnstate heeft ook de eerste patiŽnte daar gerandomiseerd! Wie volgt...

8 maart 2012

De eerste patiŽnte in het OLVG is gerandomiseerd!!!